Sayfa Gösterimi : 5159

Başvuru Koşulları

Anasayfa \ Başvuru Koşulları

23
May.

Dergiye gönderilecek başvuruların aşağıdaki şartların tümünü sağlaması gerekmektedir. Herhangi bir eksiklik durumunda başvuru kabul edilmez. Gönderilen yazı daha önceden yayınlanmamış, ya da başka bir dergiye değerlendirilmek üzere sunulmamış olmalıdır:

Yazar, çalışmasını göndermekle, tüm telif haklarını “Düzce Üniversitesi Yönetim ve Eğitim Bilimleri Dergisine” devretmiş sayılır.

 

Yazar, çalışmasını yayınlanma sürecinden çektiğini belirtmediği sürece çalışmanın yayınlanma süreci doğal seyrinde devam eder.

 

Çalışma dosyası (metin diline göre Türkçe veya İngilizce yayın şablonuna uyarlanmış olarak yüklenmelidir. Yazım kuralları burada belirtilmiştir. Şablonda belirtilen satır aralıkları, yazı türü, puntolar gibi tüm standart biçimler aynen sağlanmalıdır.

 

Türkçe veya İngilizce her tür bilimsel çalışma, en az yılda bir sayı olarak yayınlanır. Değerlendirme süreci tamamlanan çalışmalar, dergiye geliş ve değerlendirmenin bitiş sıralarına göre sıralanır ve bu sıraya uygun olarak bir sonraki sayıda yayınlanır.

 

Gönderilecek çalışmalar, yazım kuralları ve genel biçim bakımından yayın şablonunda belirtilen özelliklere aynen   uymalıdır.

Metnin içeriği, bilimselliği ve diğer hususlara ilişkin tüm  sorumluluk yazara ve/veya yazarlara aittir.

Yukarıdaki şartlara uymayan çalışmalar hakem  değerlendirmesine gönderilmez.

Başvurular iletişim başlığı altında verilen mail adresi üzerinden yürütülür.

Yazım Kuralları indirmek için tıklayınız. 

    

×